DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Helpdesk Contact Instellingen Aanmelden

 

Aanmelden bij DDS

Hoe moet ik mezelf aanmelden voor het DDS basispakket?
Je kunt je aanmelden voor alle DDS producten via onze secure website. Ga in het menu hierboven naar 'basispakket' en klik op abonnementen. Vul daar het on-line formulier in en volg de verdere aanwijzingen. De meeste diensten zijn na aanmelding direct actief, of uiterlijk na een uur.

Hoe moet ik mezelf aanmelden voor een domeinnaam?
Ga in het menu hierboven naar 'produkten' en klik op 'Domeinregistratie. Klik op "Registreer nu" en vul vervolgens het on-line formulier in en volg de verdere aanwijzingen. Ben je al klant bij DDS, kun je direct je aanvraag doen via je accountbeheer pagina.

Hoe moet ik mezelf aanmelden voor PHP/MySQL?
Bestel eerst het DDS Basispakket. Zodra je de online bestelling hebt voltooid kun je inloggen op accountbeheer en daar de de php/mysql bestelling doen. Ben je al klant bij DDS, kun je direct de aanvraag doen via je accountbeheer pagina.

Hoe moet ik mezelf aanmelden voor DDS ADSL?
Ga in het menu hierboven naar 'adsl' en klik op abonnementen. Vul daar het on-line formulier in en volg de verdere aanwijzingen. Je kunt ook ADSL bestellen via je accountbeheer pagina. Zie ook de helpdesk pagina's over ADSL.

Ik heb (nog) geen internet. Hoe kan ik me toch aanmelden?
Je kunt naar iemand gaan die je kent en die wel volwaardige internettoegang heeft. Het maakt niet uit vanaf waar de aanmelding wordt gedaan.

Ik heb me aangemeld maar ontving geen bevestiging. Ben ik nu aangemeld of niet?
Vanaf het moment dat je het on-line formulier hebt ingevuld zijn je diensten actief, en kun je ze direct gaan gebruiken. Als je je machtiging invult en opstuurt krijg je hiervan een bevestiging per e-mail naar je nieuwe adres. In geval van twijfel kun je contact met ons opnemen..

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©