DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Helpdesk Contact Instellingen Aanmelden

 

Online diskruimte bij DDS

Je DDS online harddisk ruimte (ook wel homedirectory genoemd) is standaard 250 MB groot en bevat de volgende onderdelen:

 • Homepage: De bestanden voor je homepage kun je kwijt in de "public_html" map. Meer informatie over het plaatsten van een homepage is te vinden op de helpdesk site onder hoofdstuk "Eigen homepage"

 • Vdrive map: Dit is een restant van een applicatie die we ooit hebben ontwikkeld om makkelijk bestanden te kunnen delen. Indien je deze applicatie niet gebruikt, kan je deze map verwijderen.

 • Fotoalbum map: Ook dit is een restant van een applicatie die we niet meer aanbieden.

 • E-mail: De opslag van E-mail (standaard 10GB!) staat tegenwoordig los van de opslag voor bestanden. Extra diskruimte is uitsluitend te bestellen voor de opslagruimte voor bestanden.

  Extra diskruimte bestellen
  DDS biedt haar abonnees nu de mogelijkheid om extra diskruimte bij te bestellen. Deze ruimte voor online dataopslag kan worden uitgebreid in stappen van 250, 1000 of 2500MB. Ook is het mogelijk om voor een kortere tijd extra ruimte te nemen. Meer informatie..

  Toegang tot je online harddisk
  Uploaden van bestanden naar je online harddisk ruimte kan via sFTP of SCP. Op deze helpdesk pagina's wordt uitgelegd hoe je hier bij kan.

  Diskmeter
  Via je accountbeheer pagina (onder DDS basispakket > Informatie) kun je jezelf inzicht geven in de door jou verbruikte webruimte. Let op: de diskmeter in webmail geeft alleen de beschikbare opslagruimte voor je e-mail weer.

  Disk vol?
  Het kan zijn dat je 250MB quotum verbruikt is. dit is het feit als "Disk ruimte" "100%" aangeeft. Het is dan zaak om je bestanden te beheren. Dus bijvoorbeeld een aantal grote bestanden verwijderen uit je public_html-directory (je homepage) Zie ook deze pagina voor meer uitleg.

  Natuurlijk kan je dit probleem ook oplossen door extra diskruimte bij te bestellen.

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©