DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
DDS.NL Nieuws Contact Visie Privacy Aanmelden

 

Prijswijziging 2024

Waarom een prijswijziging?
De hostingindustrie heeft de afgelopen jaren ingrijpende veranderingen doorgemaakt als gevolg van consolidatie en technologische vooruitgang. Met de samenvoeging van grotere spelers en de opkomst van geavanceerde infrastructuur hebben we gezien hoe snel de markt zich ontwikkelt. Als een aanbieder op kleinere schaal ervaren we dat het steeds uitdagender wordt om deze ontwikkelingen bij te houden.

Tarieven per 1 januari 2024
De kwaliteit van onze diensten staat voorop. Echter, het handhaven van de veiligheid, snelheid en stabiliteit van onze hostingdiensten vereist steeds meer kosten. Daarom gaan we onze tarieven verhogen op basis van inflatiecorrectie en kostprijsverhogende omstandigheden. Zie de Prijslijst 2024 voor een overzicht van de nieuwe tarieven.

Deze tarieven gaan automatisch in op 1 januari 2024 en zijn van toepassing op je eerstvolgende factuur.

Wanneer krijg ik een factuur met deze nieuwe tarieven?
Dat ligt aan de verlengdatum van je lopende abonnementen. In je accountbeheer pagina kan je een overzicht vinden van welke producten je afneemt en wanneer deze exact verlengd worden.

Aanbod voor onze webhosting klanten
Omdat we begrijpen dat de prijsstijging invloed heeft op het budget van onze klanten, hebben we alvast een passend aanbod voor je gemaakt om over te stappen naar Vimexx, een zustermerk binnen de team.blue groep. Lees op deze pagina meer over het aanbod en hoe je daar gebruik van maakt.

Ik wil mijn diensten bij DDS opzeggen
Dat vinden we jammer om te horen. Desondanks helpen we je uiteraard graag als je besluit je diensten bij DDS op te zeggen. Opzeggen van diensten kan via de opzegservice in accountbeheer.

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen over deze prijswijziging? Neem dan contact op met secretariaat@dds.nl.

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©