DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Helpdesk Contact Instellingen Aanmelden

 

Webmail gebruiken

e-mail lezen via het world wide web, vanuit huis, je werk, of je vakantieadres. DDS biedt een perfecte webmail dienst, snel en betrouwbaar met veel handige functies voor het online lezen, schrijven en beheren van je e-mail en contactadressen.

Je kunt direct inloggen op onze secure webmail via het adres:

https://webmail.dds.nl

Problemen met inloggen op webmail?
Neem even contact op met onze helpdesk.

CSRF Foutmelding bij de login pagina?
Deze melding kan je krijgen als je een webmail tabblad sluit, zonder eerst goed uit te loggen. Oplossing is om even je webbrowser in zijn geheel af te sluiten en opnieuw te starrten.

Indien die CSRF melding blijft terug komen? Dan kan je proberen om even je history en cookies te verwijderen voor een browser herstart.

Twee versies: webmail en webmail-lite
Onze standaard webmail is gebaseerd op het Roundcube pakket. Voor oudere browser versies bieden we ook een webmail-lite versie gebaseerd op Squirrelmail. Op tablets werkt de lite versie het beste.

Mail online lezen
Als je je e-mail uitsluitend leest via webmail of imap, blijft de mail op onze server staan. Als je je inbox leeghaalt met een pop3 e-mail programma zoals bijvoorbeeld Thunderbird, dan word alleen de INBOX leeg gehaald. Als je in de webmail submappen aanmaakt, blijft de mail in die mappen wel altijd online via webmail beschikbaar (en via IMAP).

E-mail instellingen in webmail
Onder het icoon 'instellingen' bovenin kun je diverse mail instellingen veranderen. Naast de weergave en identiteits opties van de webmail zelf, kun je hier ook algemene zaken instellen zoals eigen identiteiten (verschillende afzender adressen) en map abonnementen.

E-mail instellingen in accountbeheer
In accountbeheer kan je instellingen zoals forwarding, autoreply, spamfilter en mail filters aanpassen. Zie ook de overige hoofdstukken van deze handleiding.

Webmail FAQ.
Zie deze pagina voor veelgestelde vragen over onze webmail

Hulp met het gebruik van webmail
De bediening van de webmail is gemakkelijk en intuitief. Mocht je toch vragen hebben over bepaalde functies of knoppen, die niet in de FAQ staan, kun je ons altijd even een mailtje sturen op helpdesk@dds.nl

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©