DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Helpdesk Contact Instellingen Aanmelden

 

Auto-reply en Auto-forward

Auto-Reply instellen
Voor het instellen van een 'auto-reply', oftwel het automatisch laten beantwoorden van alle binnenkomende mail met een standaardantwoord. Surf je naar je accountbeheer pagina

Volg de link 'Je e-mail automatisch laten beantwoorden ' Vul de tekst van je automatische antwoord in en klik op "Opslaan". Als je het automatisch beantwoorden wilt stopzetten, Maak dan het invulvak leeg en klik op "Opslaan".

Deze functie is bijvoorbeeld handig als je een tijdje op vakantie gaat, en je iedereen die je een mailtje stuurt er van op de hoogte wilt brengen dat een antwoord nog even op zich kan laten wachten.

Auto-forward instellen
Via je accountbeheer pagina kun je ook een auto foreward instellen. dit houd in dat al je binnenkomende mail doorgestuurd word naar een ander e-mail adres. Volg de link 'Je e-mail laten doorsturen' en vul op de volgende pagina het e-mail adres in waar naar toe al je mail moet worden doorgestuurd. Klik opslaan om te bevestigen.

Je kunt de functie weer uitzetten door het veld weer leeg te maken en op te slaan.

Alle overige e-mail instellingen kun je aanpassen in accountbeheer onder 'E-mail'. Daar kun je onder meer de volgende zaken regelen: spamfilter aan/uit (standaard staat deze aan voor klanten die zich aangemeld hebben vanaf 2004) - eigen filterregels maken - dds nieuwsbrief niet ontvangen - forward instellen - auto-reply instellen.

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©